Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-be köthet ki a Chelsea korábbi kiválósága!

Angol lapértesülés szerint a Los Angeles Galaxy együtteséhez kerülhet a Chelsea egykori kiválósága. A kiszemelt labdarúgó posztját tekintve az egyik legjobb volt az angol bajnokságban, viszont előző állomáshelyén nem igazán becsülték meg. Ez a játékosa pedig nem más, mint Ashley Cole. 

022d9346861f60cadddd525b639540e3_large

A Sky Sports információja szerint a Los Angeles Galaxynál folytathatja pályafutását a Chelsea korábbi labdarúgója, nevezetesen Ashley Cole. A rutinos angol védő előző csapatánál, azaz az AS Rómánál nem igazán kapott játéklehetőséget. Nos, nézzük mit is tudhatunk eddigi pályafutásáról. 

Ashley Cole az Arsenal utánpótlásában nevelkedett, majd ott is vált profi futballistává. Az 1999/2000-es szezon folyamán a Palace-hoz került a fejlődés érdekében. Miután visszatért onnan az “ágyúsok” húzóemberévé vált. Összesen 6 esztendeig erősítette a londoni klubot. Minden frontot egybe véve 228 mérkőzésen léphetett pályára. Ezután a városi rivális Chelsea-hez került. A “kékeknél” 8 éven keresztül szolgált. A különböző kupasorozatokban 338 összecsapáson kapott lehetőséget. A rutinos védő 2014 nyarán az AS Rómához igazolt. A “farkasok” nem igazán számítottak rá alapemberként. Mindössze 16 meccsen játszhatott az olasz fővárosban. Angol földön minden trófeát begyűjtött, illetve nemzetközi szinten is ért el sikereket a Chelsea-nél eltöltött időszakában. 

Képforrása: sport.gentside.com

Németh Boldizsár