Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz klubok versengenek az Atletico középpályásáért!

Értesülések szerint olasz klubok versengenek az Atletico Madrid fiatal középpályásáért, nevezetesen Olivér Torresért. Az ifjú labdarúgó nem kap elég játéklehetőség jelenlegi állomáshelyén, ezért két itáliai csapat is szívesen kölcsönvenné. 

AC-Milan-vs-Roma

Various információja szerint az AS Róma és az AC Milan is szívesen kölcsönvenné az Atletico Madrid középpályását, Oliver Torrest. A 21 esztendős spanyol az utóbbi időszakban egyre kevesebb játéklehetőséget kap a “matracosoknál”, így nem kizárt, hogy újfent ideiglenes máshová teheti át a székhelyét. 

Oliver Torres az Atletico Madridnál nevelkedett. Mindössze 18 esztendős, már be is mutatkozhatott a felnőtt csapatban, a 2012/2013-as szezon folyamán. A következő idényt úgy szint a “matracosoknál” kezdte meg, de tavasszal a több játék reményében a Villarrealhoz került. A 2014/2015-ös kiírást a Portónál tölthette. A neves portugál klubnál alapembernek számított, melynél 40 tétmérkőzésen léphetett pályára, ezalatt 7-szer talált be és 6 gólpasszt osztott ki társainak. Az idei szezon eddigi részében 23 összecsapáson kapott lehetőséget. A transfermarkt egyébként 9,8 millió fontra becsüli az átigazolási értékét. 

Képforrása: forzaacm.ir

Németh Boldizsár