Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Bejelentette az edzőváltást a Manchester City

A Manchester City labdarúgócsapata a téli átigazolási időszak utolsó napjára időzítette a hivatalos bejelentést, miszerint edzőváltás fog következni a nyáron.

pep-guardiola

Ezt a szezont még Manuel Pellegrini viszi végig a “polgároknál”, ám nincsen tovább, a manchesteri klub vezetősége megállapodott Pep Guardiolával. A 62 esztendős chilei trénernek így fel kell állnia a szezon végeztével. A “bili” egyszerre borult, a regnáló szakember elismerte távozásának tényét – “Június harmincadikán távozom. Nagyon sok találgatás volt, és úgy gondoltam, hogy ez nem vezet jóra, így tudatnom kellett a váltásról szóló hírt a sajtóval és a játékosokkal.” – majd pedig a klub hivatalosan is bejelentette, hogy a Bayern München jelenlegi vezetőedzője veszi át a szakmai munkát a 2016-17-es szezontól. A Barcelona korábbi sikeredzője hathatós anyagi támogatást fog kapni, hogy saját arculatára formálja a klubot.

Íme a Manchester City hivatalos közleménye – ” Megerősítjük, hogy a mögöttünk álló hetekben megkezdtük, majd pedig le is zártuk a tárgyalásokat Pepe Guardiolával, aki a 2016-17-es szezontól veszi át a Manchester City irányítását. A szerződés három évre szól. Azért hoztuk nyilvánosságra a hírt, hogy mind a játékosokat, mind pedig Pellegrinit megkíméljük a spekulációk terhétől. Manuel maga is támogatta, hogy a hírt hozzuk nyilvánosságra. A továbbiakban teljes mértékben a munkára szeretne koncentrálni, hogy elérje a csapattal a kitűzött célokat.

Élő, folyamatosan frissülő átigazolási rovataink bajnokságonként! – Ne maradj le semmiről

Németország – 18:00 — (Bundesliga rovatért KATT)
Olaszország – 23:00 — (Serie A rovatért KATT)
Spanyolország – 00:00 — (La Liga rovatért KATT)
Anglia – 00:00 — (Premier League rovatért KATT)
Franciaország, Hollandia és Portugália egyaránt – 00:00