Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Juve támadó érkezett a Sampdoriához!

Egykori Juventus támadót igazolt az egyre több alapemberét elvesztő Sampdoria – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A megkaparintott labdarúgó csak kölcsönbe érkezik, aki számára egyáltalán nem lesz ismeretlen a közeg, hiszen a 2006/2007-es kiírás során, már erősíthette a genovai klubot. A tavaly rendkívül jó idényt futó olasz együttes nem éppen a dobogó valamelyikéért küzd, így nagy segítséget jelenthet az ő érkezése. 

fabio_quagliarella_1

A Sampdoriánál folytatja kölcsönben a Juventus egykori támadója, nevezetesen Fabio Quagliarella. A rutinos olasz labdarúgó a Torinótól érkezett, mivel Immobile visszatérésével a padra szorult. A korábbi válogatott csatár nem először rúghatja a bőrt a genovai együttes színeiben, mivel a 2006/2007-es idény során, már erősítette ezt a gárdát.

Fabio Quagliarella a Torinó utánpótlásában nevelkedett, majd ott is lett profi futballista. A felnőttek között az 1999/2000-es idény során mutatkozhatott be. Nevelő együttes két alkalommal is kölcsönadta. A 2004/2005-ös kiírásig alacsonyabb osztályú csapatokban rúghatta a bőrt. A Serie A-ba újra az Ascoli játékosaként szerepelhetett. Az elkövetkezendő években nagyon kapós lett, hiszen megjárhatta a Sampdoriát, az Udinesét, a Napolit és a Juventust is. Összességében egyik klubnál sem okozott komoly csalódást. Karrierjének mélypontja az volt, mikor a 2010/2011-es szezon során összeszedett egy nagyobb sérülést, a Juve labdarúgójaként. A Torinóhoz 2014 nyarán térhetett vissza, ahol tavaly alapembernek számított, valamint az idény javában is, de az elmúlt hetekben a padra szorult, illetve Immobile érkezése még rátett egy lapáttal. A Serie A-ban 314 mérkőzésen léphetett pályára, mely során 93 gólig jutott. Nemzetközi szinten (BL, EL, UEFA Kupa egybe) 33 találkozón kapott lehetőséget, ezalatt pedig 17 találatot jegyezhettek fel a neve mellé. 

Élő, folyamatosan frissülő átigazolási rovataink bajnokságonként! – Ne maradj le semmiről

Németország – 18:00 — (Bundesliga rovatért KATT)
Olaszország – 23:00 — (Serie A rovatért KATT)
Spanyolország – 00:00 — (La Liga rovatért KATT)
Anglia – 00:00 — (Premier League rovatért KATT)
Franciaország, Hollandia és Portugália egyaránt – 00:00

Képforrása: www.wallpaper.im

Németh Boldizsár