Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nap legfontosabb hírei – Minden ami foci – február 15.

A téli átigazolásokat követően sok a találgatás és pletyka. Mi egy csokorba gyűjtöttük a nap legfontosabb pletykáit, hivatalos transzefereit és minden egyéb híreket a futball világából.

top5

Arsenal: Dany Welbeck április óta először lépett pályára. Az Arsenal csatára egy súlyos térdsérülést követően lépett ismét pályára a listavezető Leicester ellen. A 94. percben az góljával sikerült nyerniük az ágyúsoknak 2:1-re.

Chelsea: Riechedly Bazoer hamarosan Anliába költözhet. Az Ajax 19 éves középpályás a londoni kékek nézték ki maguknak.

Liverpoola vörösöknek nyárra már meg is van az első szerzeménye, aki nem más mint a Schalke védője és alapembere Joel Matip.

Atletico Madrid: A kisebb madridi alakulat a nyáron megszerzené a Manchester United spanyol válogatott középpályást Juan Matát. Jelenleg ugyanis kérdéses a United jövő évi BL szereplése.

Leicester City: Riyad Mahrez a Leicester City játékosát több top klub is szerződtetné. A legújabb jelentkező a játékos iránt a német Borussia Dortmund.

Stoke City: A csapat angol védője Glen Johnson hosszab időre dőlt ki a vártnál. A Bournemouth elleni mérkőzést követően szenvedett térdsérülést. További nem jó hír a csapat háza tájáról, hogy másik védőjét is elveszítette a Stoke Muniesa személyében. Szintén a Bournemouth ellen szenvedett sérülést. 

Bayern München: A bajorok spanyol edzője Pep Guardiola, aki nyáron átveszi a Manchester City irányítását kész magával vinni az osztrák válogatt védőjét David Alabat.

Borussia Dortmund: Dortmundnál folytatja pályafutását nyártól a spanyol tehetség, nevezetesen Mikel Merino. A 19 esztendős középpályás az Osasunától érkezik, aki 2021 júniusáig szóló kontaktust kötött a német gárdával. 

Aston Villa: Ismét közelebb került a kieséshez az Aston Villa, ezúttal a Liverpool páfolta el őket csúnyán 6:0-ra hazai környezetben. “ Megalázva érzem magam. Elnézést kérek a rajongóktól, akik eljöttek a Villa Parkban.” – nilyatkozta keserűen a vereség után a Villa mestere Remi Garde.

MLS: A tapasztalt támadó Obafemi Martins elhagyta az amerikai MLS-ben szereplő Seattle Sounders gárdáját, miután megegyezett a kínai Shanghai Senhua együttesével.

Forrás: goal.com, skysports.com

Ondik Gábor