Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klasszis támadó a Juventus célkeresztjében!

Olasz lapértesülés szerint a Juventus klasszis támadóval szeretné megerősíteni keretét a nyári átigazolási piac folyamán. A “zebrák” tavaly is megpróbálkoztak a kiszemelt labdarúgó megszerzésével, viszont a transzfer nem sikerült. Nos, úgy fest, hogy a torinói együttes újra belevág a dologba. 

Edinson-Cavani

A Juventus újra megpróbálkozik Edison Cavani megszerzésével – állítja a Gazetta dello Sport. Az uruguayi támadó 2013 óta áll a Paris St. Germain alkalmazásában, aki Zlatan Ibrahimovic mellett nem igazán tud kibontakozni. 

Edison Cavani első európai együttese a Palermo volt, de a Napoli játékosaként vált ismert labdarúgóvá, ahová 2010-be került. A nápolyi klub színeiben három szezont húzott le, ahol 138 tétmérkőzésen 104 találatig jutott. Ezt követően igazolt tehát a PSG-be igazolt. A párizsi csapatnál minden frontot egybe véve 127 találkozón léphetett pályára eddig, mely során 70 gólt jegyezhettek fel a neve mellé. A Napoli tagjaként Olasz Kupa győztesnek vallhatja magát, míg a Paris St. Germain színeiben minden trófeát begyűjtött francia földön. 

Képforrása: www.independent.co.uk

Németh Boldizsár