Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maxwell szerint nehéz dolguk lesz a Chelsea ellen!

A rutinos hátvéd egyáltalán nem becsüli le a Guus Hiddink által vezetett gárdát, aki szerint nincsen favoritja a mai összecsapásnak, de várja a “kékek” elleni mérkőzést, miután tavaly sikerült őket kiejteniük. 

10-maxwell

Maxwell szerint sokkal nehezebb feladat vár rájuk a holland menedzser vezette Chelsea ellen, mint a Mourinho félével szemben. A két klub újra egymásnak feszülhet a Bajnokok Ligájában. Akárcsak a tavalyi kiírás során, ezúttal is a legjobb 16 között csapnak össze a felek. 

“Senkinek sem számít a véleménye. Soha nem éreztük magunkat jobbnak vagy rosszabbnak senkinél. Amikor egy olyan nagy klub ellen játszhatsz, mint a Chelsea, favoritok nincsenek. Már csak 22 játékos marad, akik nagy harcot vívnak a továbbjutásért. Tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan a Chelsea sem változott. Nagyon nehéz dolgunk lesz, különösen azért, mert új vezetőjük van. Jóval lelkesebbek. Két fantasztikus mérkőzést láthatnak vagy közvetíthetnek…, de azt szeretnének, hogy számunkra tovább folytatódjon a kaland.” – nyilatkozta a Goal.com-nak a rutinos hátvéd. 

Maxwell 2001 óta rúgja a bőrt Európában. A Paris St. Germain előtt olyan csapatokat járhatott meg, mint az Ajax, az Inter és a Barcelona. Mindhárom együttes színeiben komoly sikereket ért el, de a legkomolyabbat az utóbbinál, hiszen a katalánoknál megnyerte a Bajnokok Ligáját is. 

Képforrása: amytop.fr

Németh Boldizsár