Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nap legfontosabb hírei – minden ami foci – február 17.

A téli átigazolásokat követően sok a találgatás és pletyka. Mi egy csokorba gyűjtöttük a nap legfontosabb pletykáit, hivatalos transzefereit és minden egyéb híreket a futball világából.

premier-league-live-new-games_3091384

BL: A nyolcaddöntő első mérkőzésén Rómában győzött 2 góllal a Real Madrid, Ronaldo és Jesé góljaival. A nap másik mérkőzésén idegenben harcolt ki előnyt a Wolfsburg csapata, Gentben sikerült győzniuk 3:2-re.

Juventus: az olasz Juventus szerződtetné a Real Madrid spanyol középpályását Iscót.

Arsenal: a konkurens Manchester Unitedtől igazolnának az ágyúsok, a kiszemeltjük nem más mint Michael Carrick.

Bayern München: Egy szóbeli megállapodást követően, Pep Guardiola aki jelenleg a címvédő bajor együttes edzője. Nyártól a Manchester City irányítását veszi át nem igazolhat a Bayern Münchentől játékosokat majd.

Manhester United: a vörös ördögök legendája Ryan Giggs biztosan nem lesz a csapat vezetőedzője, még ha Lous van Gaal le is mond esetleg távozik. További hír a csapat háza tájáról, hogy nagy érdeklődést mutatnak a Dortmund gaboni gólvágója Pierre-Emerick Aubameyang iránt.

Tottenham: a csapat vezetősége szeretné meghosszabítani Christian Eriksen szerződését, jelenleg 2018-ig érvényes a kontraktusa.

Atletico Madrid: a fővárosiak megkezdték a tárgyalásokat, a Manchester United-el Juan Mata esetleges átigazolásáról.

PSG: komoly érdeklődők szerződtetnék a csapat urugayi támadóját Edison Cavanit. Ezúttal az olasz Juventus jelentkezett be a támadóért.

Forrás: goal.com, skysports.com

Ondik Gábor