Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hiddink ezért hozta le Hazardot

Guus Hiddinket a Chelsea ideiglenes menedzserét a PSG elleni 2-1-re elvesztett BL találkozót követő sajtótájékoztatón kérdezték arról, hogy mi oka volt annak, hogy lehozta Eden Hazardot 1-1-es állásnál.

Hiddink

A  70.percben történt a csere ahol is Hazardot  Oscar váltott és máris elindult a spekuláció a játékos és a menedzser viszonya körül. Ám a Hiddink nem lát különösebb okot a cserében mint, hogy a belga támadó még nincs elég jó fizikai állapotban sérülése után, mi több a gyengébb idei formáját is ennek tudja be. (Meccsről bővebben itt)

“Veszélyesek voltak a megindulásai, volt néhány szép szólója, de ez a meccs túl hajtós volt, hatalmas tempóval. Úgy éreztem a 65 perc körül, hogy mára elég neki ennyi.”

“Sokat kell még dolgozni, de ennek a munkának köszönhetően visszanyerheti a régi formáját. Szerencsére van egy Oscarunk is aki tudta őt helyettesíteni. De úgy érzem egyre jobb és jobb lesz majd.” – zárta szavait a holland mester.

Amióta Hiddink a mester a Chelseanél mindössze 4-szer volt kezdő a belga – akit tavaly megválasztottak az év futballistájának Angliában- ami igencsak beszédes adat.