Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: Zrikálták Ronaldot, ezért nem beszélt a legendákkal!

Cristiano Ronaldo az elmúlt időszakban már többször is adott meghökkentő nyilatkozatokat. A minap például azt találta mondani, hogy lényegében sohasem beszélgetett a Manchester United játékosaként több legendás ex-csapattársával sem.

crferdinandgiggs001 ű

Az aranylabdás portugál mostanság nehéz időszakokat él meg a Real Madrid labdarúgójaként. Ronaldo számára gyaníthatóan az is demoralizálóan hathatott, hogy a sajtó és a futballvilág a hétvégén az egekig magasztalta az FC Barcelonát, amiért annak sztárjai egy arcátlan tizenegyesből szereztek gólt a Celta Vigo elleni bajnokin.

Állítólag CR azt fájlalja, hogy egyrészt most (is) mindenki a katalánokról beszél, illetve ha ők engedtek volna meg maguknak ilyet, akkor sokkal több lenne a negatív felhang, nem úgy, mint a rózsaszín felhőkkel és csillámpónikkal körülvett „Gránátvörös-kékeknél”.

A feszült luzitán a napokban a Roma elleni Bajnokok Ligája párharccal kapcsolatban nyilatkozgat, és eközben ejtette el azt a mondatot, amire az elmúlt hat-hét évben soha még csak utalást sem tett: állítása szerint alig beszélt a United öltözőjében 2003 és 2009 között Rio Ferdinanddal, Ryan Giggs-szel és Paul Scholes-szal.

Ronaldo furcsa megszólalását igazi magas labdaként értékelte Rio Ferdinand, aki nem is szégyellte azt leütni, egy frappáns monológgal, a BT Sport adásában:
„Ez a sajtótájékoztató csak azt mutatja, hogy az érzései és a vágyai a győzelmi szándékát fejezik ki, hogy újra a csúcsra kerüljön. Ebben a pillanatban mindenki a Barcelonáról beszél, és Ronaldo nem elégedett ezzel. Ezt hozza ki belőle a versenyhelyzet. Az öltözőben valóban viccet csináltunk belőle, úgy gondolom, hogy púpok voltunk számára. Szoros farmerban jött be, és kicsináltuk ezért. Nem kapott mást.” – komolytalankodott, a korábbi angol válogatott védő.

Balogh József