Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United kész eladni legnagyobb értékét! – sajtóhír

Angol lapértesülés szerint a Manchester United kész túladni legnagyobb értékén. A “vörös ördögök” labdarúgója iránt állítólag Kínából érdeklődnek. Ez a játékos pedig nem más, mint Wayne Rooney.

BD7Ao7w

A kínai bajnokságban folytathatja profi pályafutását a Manchester United gigásza, azaz Wayne Rooney – állítja a Manchester Evening News. A manchesteri lap szerint tehát a “vörös ördögök” nem gördítenek akadályt afelé, hogy az angol támadó Ázsiába igazoljon, akiért állítólag ajánlatot is kaptak. Ebből kifolyólag a neves klub természetesen szeretné megtalálni a megfelelő utódot. 

Wayne Rooney az Everton színeiben játszhatta le első felnőtt tétmérkőzéseit, ahol 2002-2004-ig rúghatta a bőrt. Összesen 77 összecsapáson kapott lehetőség, mely során 17 találatig jutott. Ezt követően igazolt a Manchester Unitedhoz, akik közel 30 millió fontot pengettek ki a tehetséges játékosért. Az ifjú angol támadó komoly hírnevet szerzett magának a “vörös ördögök” színeiben. Minden frontot egybe véve 511 találkozón léphetett pályára, ezalatt pedig 244 gólt szerzett. Rooney nyert többek között 5 alkalommal bajnoki címet és begyűjthette a Bajnokok Ligáját is. Háromszor került be a szezon csapatába illetve ugyan ennyiszer választották meg az év angol labdarúgójának. Emellett ötször lett a hónapjátékos a Premier League-ben, valamint 2004-ben neki ítélték oda a Golden Boy díjat. 

Képforrása: wallpapercave.com

Németh Boldizsár