Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nap legfontosabb hírei – minden ami foci – február 18.

A téli átigazolásokat követően sok a találgatás és pletyka. Mi egy csokorba gyűjtöttük a nap legfontosabb pletykáit, hivatalos transzefereit és minden egyéb híreket a futball világából.

Champions-League-Draw_2819996

Chelsea: Edison Cavani keddi BL győztes gólja a Chelsea ellen, még jobban felhívta a londoniak figyelmét. Nyáron szívesen szerződtetnék az urugayi játékost a kékek.

Manchester City: bombaajánlatot készül tenni a nyáron a Bundesligában szereplő Mönchengladbahc játékosáért Granita Xhakaért a City. A Bild szerint 50 millió eurós ajánlattal kopogtathatnak a Gladbachnál.

Arsenal: Gabriel Pautista Brazíliába utazott hogy folytassa felépülését a sérüléséből. A brazil védő még a múlt héten szenvedett sérülést.

Leicester: brazil legendát szerződtethet a Premier Leauge listavezetője. A rókák a brazil legendát Ronaldinhot szerződtetnék.

West Ham: Mint tudjuk a nyáron elhagyja a Chelsea csapatát a csapat legendája John Terry, mivel nem hosszabítanak vele szerződést. Terry iránt legújabban a West Ham neve merült fel, szívesen látná Bilic a csapatában. További hír a csapat háza tájáról, a Mönchengladbach védője Havard Nordtveit is WHU-nál folytathatja.

PSG: Tovább erősödhet a párizsi alakulat, ezúttal a támadószekció. A legújabb kiszemelt a Kínába távozó Lavezzi helyére nem más, mint a Inter argentin támadója Mauro Icardi.

Atletico Madrid: Diego Simeone kijelentette esze ágában sincs elhagyni Madridot, ő inkább csak a saját munkájára koncentrál nem foglalkozik a jövőjével.

Southampton: holland középpályást szerződtethetnek a szentek, ezúttal a PSV játékosát Adam Mahert nézték ki.

Forrás: skysport.com, goal.com

Ondik Gábor