Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola nem igazolhat a Bayernből!

A 2015-16-os szezon végeztével a Manchester Cityhez távozik a Bayern Münchennel bajnoki címek és kupagyőzelmek sorát megélő Pep Guardiola. A katalán vezetőedző állítólag már most is energiájának tekintélyes részét fordítja arra, hogy felkészüljön az angol együttes irányítására.

guardiola001 www.everythingisfutbolcom

A hírek szerint az újabb Bajnokok Ligája győzelemről álmodozó Bayern vezetői nem nézik jó szemmel, hogy Guardiola már hónapokkal ezelőtt megegyezett a Cityvel, azóta pedig új klubja körül forognak a mester gondolatai.

Értesülésünk szerint a Bayernt nem fogja meghatni, hogy a korábbi Barca-isten évi 19 millió eurós fizetésért lesz király az olajsejkek által összevásárolt világválogatott felett. A bajorok állítólag már most hivatalosan megegyeztek Guardiolával, hogy a Man City menedzsereként nem igazolhatja le a „Bőrnadrágosok” játékosait, így ezáltal hagyva egy kiherélt csapatot az új edzőre, Carlo Ancelottira.

Így tehát Guardiola nem szemezhet Lewandowski, Müller, Götze és a többiek szerződtetésével, hanem rákoncentrálhat olyan nevek megszerzésére, mint akiket már a Bayernhez is kinézett: Paul Pogba (Juventus), John Stones (Everton), Neymar és Busquets (Barcelona).

Balogh József