Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic Manchesterbe igazolhat!

A legfrissebb hírek szerint nagyon izgalmasan alakulhat a tavasz, és a nyári átigazolási szezon Zlatan Ibrahimovic számára. Állítólag a svéd sztár mégsem a katari vagy az észak-amerikai ligába igazolhat levezetni, hanem akár még a Premier League-ben is kiköthet.

Ibra PSG

A francia bajnokságban éllovas Paris Saint-Germain labdarúgója értesüléseink szerint a PL egyik legjobb, és legnagyobb múltú klubjában, a Manchester Unitedben folytathatja a pályafutását. Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy Ibrahimovic a szezon végeztével a háta mögött hagyja a topfutballt, most úgy fest, hogy van egy ember, aki hatással lehet a 34 esztendős csatár döntésére.

Ugye mint ismert, szinte biztosra vehető, hogy Louis van Gaal a futó szezon végeztével leköszön a „Vörös Ördögök” menedzseri posztjáról, helyére pedig José Mourinho kerülhet. A portugál mester már régóta szemezik Rooney-ék irányításával, és tudjuk, hogy a különc szakember karrierjének egyik legnagyobb kedvence nem más, mint a különc Ibra.

A PSG támadójának minapi megszólalása pedig csak végképp ráerősít a találgatásra:
„Van még három hónapom itt, és hogy mi fog még történni? Nagy dolgok. Csak figyeljük meg. Mondjuk jó formában is vagyok.” – utalt finoman, hogy bizony a következő idényt már nem a Ligue 1-ben képzeli el.

Balogh József