Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb csapattal hozták szóba Mourinhot!

A portugál menedzser a hétvége folyamán tárgyalhat a vele szóba hozott csapat illetékeseivel. José Mourinhot az utóbbi időszakban ugyebár a Manchester Uniteddal boronálták össze, viszont nagyon úgy fest, hogy egy újabb gárda is fellépet érte. 

khaled_omeri_kkk_033

Az Internazionale is szívesen látná José Mourinhot – állítja az Evening Standard. Az angol lap értesülései szerint a portugál menedzser és az olasz klub illetékesei a Sampdoria elleni bajnoki folyamán beszélhetik meg az esetleges visszatérés feltételeit. A milánói gárda rengeteg pénzt költött el a keret megerősítésének az érdekében. A nyáron folyamán érkezett többek között Miranda (Atletico Madrid), Kondogbia (Monaco) vagy éppen Perisic (Wolfsburg). Ennek ellenére az eredmények nem igazán jönnek, hiszen egyre csúsznak lejjebb a tabellán. A dolog pikantériája egyébként az, hogy annak idején José Mourinho pont Mancinit váltotta az Inter kispadján…

A portugál menedzser két szép évet töltött el az olasz együttesnél, ahol nyert két bajnoki címet illetve egyszer begyűjtötte az Olasz Kupát, az Olasz Szuperkupát és a Bajnokok Ligáját is. A 2010-es esztendő folyamán összejött neki a triplázás a milánói gárdával (bajnoki cím, kupa, BL), amit sokan nem vártak a csapattól.

Képforrása: www.kooora.com

Németh Boldizsár