Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City lecsapna a Real Madrid középpályására!

A Manchester City a Real Madridból szeretné megerősíteni a keretét. Az angol klubtól nagy valószínűség szerint a szezon végeztével távozik Yaya Touré, így a “király gárda” alkalmazásában lévő középpályás az ő utódjaként érkezhet. 

img-toni-kroos-rassure-ses-supporters-1431259547_620_400_crop_articles-200845

A Manchester City érdeklődik a Real Madrid középpályása, nevezetesen Toni Kroos iránt – állítja az AS. A spanyol lap szerint a német labdarúgót Pep Guardiola szeretné a csapatban tudni, aki Yaya Touré utódjaként érkezhet, hiszen minden bizonnyal a szezon végén távozik az angol klubtól. 

Toni Kroos a Bayern Münchenben vált profi játékossá, viszont először a Bayer Leverkusen színeiben számítottak rá alapemberként, ahol 1,5 évet töltött el kölcsönbe. A bajorokhoz visszatérve már szintén az oszlopos tagok közé sorolhattuk. Nevelő együttesétől 2014-ben távozott, melynél minden frontot egybe véve 205 mérkőzésen léphetett pályára, ezalatt pedig 24 gólt szerzett és 49 találatot készített elő társainak.  Ezt követően igazolt a Real Madridhoz, ahol eddig 83 tétmérkőzésen kapott lehetőséget. A bajorok tagjaként nyert többek között bajnoki címet, Német Kupát és Bajnokok Ligáját, míg a “király gárda” színeiben az UEFA Szuper Kupát és a Klub Vb-t gyűjthette be.

Képforrása: www.sofoot.com

Németh Boldizsár