Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A nap legfontosabb hírei – minden ami foci – február 19.

A téli átigazolásokat követően sok a találgatás és pletyka. Mi egy csokorba gyűjtöttük a nap legfontosabb pletykáit, hivatalos transzefereit és minden egyéb híreket a futball világából.

maxresdefault

Real Madrid: A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokságban szereplő Real Madrid német középpályását, Toni Kroost a két manchesteri gárda szeretné szerződtetni.

Real Madrid: James Rodriguez hálával tartozik Zidane-nak, hogy bízik benne és újra számít rá. Télen kis híján távozott, ugyanis rossz volt a viszonya az akkori vezetőedzővel Rafa Benitezzel.

Barcelona: spanyol hírek szerint a Dortmund német középpályása Ilaky Gündogan iránt élénken érdeklődő katalánokat arról tájékoztatta, hogy Angliában a Manchester Citynél folytatja pályafutását nyártól.

Manchester City: két potenciális jelöltje van a német Bundesliágból a keret megerősítésére Guardiolának. A Hannover kapusát Rona-Roberta Zielert szeretné leigazolni és a Mönchengladbach svájci középpályását Granit Xhakat.

Manchester United: újabb sérült iratkozott fel a maródiak listájára a vörösöknél, ezúttal a belga középpályásnak Marouane Fellaini-nek kell több hetet kihagynia, combizom sérülés miatt.

Bayern München: Thiago Alcantara remek viszonyt ápol Pep Guardiolával, de kijelentette hogy Anlgliába nem követné a mesterét.

Chelsea: az angolok megbízott menedzsere szerint nincs semmi arra utaló jel, hogy Hazard elvágyódna a klubtól. Pedig a belga játékos pár nappal ezelőtt, azt nyilatkozta nehéz lenne visszautasítani a PSG-t.

Liverpool: a vörösök mendezsere Jürgen Klopp komoly erősítéseket tervezz a nyáron, főként a hátsó alagzatot szeretné megerősíteni. Az egyik kiszemelt az egyik volt játékosa Nenad Subotics. A vörösök 7 millió eurós ajánlatot készülnek tenni a szerb védőért.

Arsenal: kisebb sérüléssel bajlódik Laurent Koscielny, de ott lesz a hétvégi Hull City elleni FA-kupa mérkőzésen.

Leicester City: a PL jelenlegi listavezetője nyáron komoly összegből vásárolhat új játékosokat, közel 100 millió fontból igazolhatnak. Egyenlőre nem tudni kik a fő célpontok.

Newcastle: komoly gondok a szarkák háza táján, ugyanis térdsérülést szenvedett a csapat második legjobb góllövője Aleksendar Mitrovics. Minimum 3 hét kihagyás vár rá. További friss hír a csapat háza tájáról, hogy ultimátumot kapott Steve Mclaren, ha a következő két mérkőzésen nem sikerül nyerniük, Brendan Rodgers válthatja őt a kispadon.

Juventus: Pogba elismerte szívesen dolgozna a jövőben Pep Guardiola irányítása alatt. Manchester Citybe tart vajon a francia ?

Euro 2016: három felkészülési mérkőzéssel készülnek a 2016-os Európa bajnokságra a címvédő spanyolok. Május 29-én a svájci St.-Gallenben Bosznia-Hercegovina ellen majd  június 1-jén a dél-koreaiakkal játszik Salzburgban a spanyol válogatott. A harmadik mérkőzés egyenlőre még nem ismert.

 Forrás: goal.com, transfermarkt.co.uk,

Ondik Gábor