Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Husztiék újabb botlása hazai pályán

Frankfurtban a Commerzban Aréna gyepén kezdődött meg a német élvolánbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulója péntek este. Huszti Szabolcsék ellenfele a Hamburg volt, a csapatok pedig megosztoztak a pontokon, egy helyenként unalmasnak mondható gól nélküli döntetlennel. 

12670621_10153421126438543_3586718908858704631_n

Eintracht Frankfurt – Hamburg 0-0 (0-0)
Helyszín: 
Commerzban-Arena: 51500 néző; Vezette: W. Stark
Gólszerzők:  ill. –
Sárga: Zambrano (62.), Aigner (85.) ill. Djourou (21.), Drmic (39.), Lasogga (89.)
Kiállítás: – ill. –

Frankfurt: Hradecky – Regasel, Zambrano, Abraham, Hasebe – Russ, Stendera (Medojevic 81.), Aigner (Gacinovic 90.), Fabian, Huszti (Seferovic 46.) – Meier. Vezetőedző: Armin Veh

Hamburg: Adler – Ostrzolek, Spahic, Djourou, Sakai – Holtby, Jung, Drmic (Kacar 80.), Hunt, Muller (Ilicevic 67.) – Rudnevs (Lasogga (71.). Vezetőedző: Bruno Labbadia

A mérkőzés hamburgi mezőnyfölénnyel kezdődött, a hazai csapatnak kellett egy jó tíz perc, hogy megérkezzen a mérkőzésbe. Mindkét oldalon voltak lövési kísérletek, ám komoly veszélyben egyik kapu sem forgott. A 27. percben aztán Rudnevs lövésénél Hradecky bravúrja kellett ahhoz, hogy ne vendég vezetést mutasson az eredményjelző. Nagyobb helyzetei a Hamburgnak voltak, Sakai és Muller is közel állt a gólszerzéshez, ám ez nem jött össze, a pontatlanság közbeszólt, így a félidő gól nélküli döntetlennel zárult.

A második felvonásra nem futott ki Huszti Szabolcs, így a Frankfurt nélküle “rohamozott” a három bajnoki pontért. Sokszor azonban nem kellett a szurkolóknak a fejükhöz kapniuk, ugyanis a flúgos futam elmaradt. Noha pár helyzetet láthattunk, a háló egy ízben sem rezdült meg. A második félidőbe hazai részről Hasebe és Russ volt a legközelebb a gólszerzéshez, míg a vendégeknél nem tudtunk feljegyezni kaput találó lövést. Összességében megérdemelt pontosztozkodás született, s, ha nyer a Werder és pontot szerez az Augsburg, Husztiék a kiesőzónában találhatják magukat.

Íme a szombati és a vasárnapi Tv-s meccsek és a tudnivalók

Őszi Ádám