Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így magyarázta meg van Gaal a tegnapi zakót… Ilyen nincs!

Csütörtök este 2-1-es vereséget szenvedett a Midtjylland otthonában a Manchester United, amely így nagyon nehéz helyzetbe került a továbbjutást illetően.

Kép: sportskeeda.com

Kép: sportskeeda.com

Az eredmény igazából annyira nem is vészes a csapat számára, sokkal inkább a játék volt az, ami kilátástalanná teszi a helyzetet. A találkozó után az MU holland menedzsere nyilatkozott – bár ne tette volna.

Értékelésében szót ejtett néhány dologról, ami szerinte a csapat vesztét okozhatták, de a legnagyobb indok kétségtelenül egy nem épp szakmai érvelés volt: minden a Murphy-törvény miatt alakult úgy, ahogy.

Tehát kis túlzással ők mindent jól csináltak, egyedül a balszerencse miatt alakulhatott úgy az eredmény, hogy végül kikaptak. A sajtó természetesen azonnal ráharapott a témára és a szurkolók is “értékelték” ezt a beszédet a Twitteren.

Sokak szerint van Gaal nem vállalja a felelősséget a saját hibáiért – nem épp a szerénységéről és felelősségvállalásáról híres a holland -, a tegnapi kudarcért nem lehet egyes egyedül a szerencsét hibáztatni.

Többen úgy vélekednek, hogy ez a nyilatkozat jelzésértékű: van Gaal már végképp elveszítette a fonalat és innen már biztosan nincs visszaút számára.

Íme a már említett nyilatkozat: