Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Rooney után újabb kulcsember sérült meg

Egyre nehezebb helyzetbe kerül Luis van Gaal és a Manchester United. A csütörtök esti Midtjylland elleni EL meccs előtti bemelegítésen ugyanis megsérült David de Gea.

gettyimages-508911732

A spanyol kapus ebben a szezonban 31 mérkőzésen lépett pályára, csapata meghatározó embere volt idén, és eredetileg ő volt nevezve a dán együttes ellen is. Ám tíz perccel a kezdőrúgás előtt De Gea egy kisebb sérülést szenvedett, ezért a második számú kapusnak Sergio Romeronak kellett beugrania.

A találkozó egyébként 2-1-es vereséggel ért végett a manchesteriek számára, a mérkőzést követően Van Gaal beszélt a történtekről. – „ A bemelegítésen történt, de azt nem tudjuk pontosan, hogy mi lehet a baja, meg kell várnunk a holnapi vizsgálatokat és akkor többet tudunk majd.”– mondta a holland.

A „vörös ördögöket” jelenleg az ág is húzza, hiszen nagyon sok a sérült a Manchester háza táján, már a nap sem indult jól számukra, hiszen jött az első rossz hír, ugyanis a csapatkapitány Wayne Rooney térdsérülést szenvedett a 2-1-re elveszített Sunderland elleni meccs folyamán és az orvosok szerint akár két hónapot is kihagyhat az egyre jobb formába lendülő csatár.