Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megy vagy marad Nikolics?

Napok óta téma Nikolics Nemanja helyzete, hogy vajon merre megy vagy marad – e lengyel csapatánál.

footballmadeinghana.com

footballmadeinghana.com

Múlt héten röviden mi is foglalkoztunk helyzetével, hisz most minden magyar embert az érdekel, hogy az egyre több klub által körbe udvarolt Nikolics Nemanja marad -e a Legia Warszava labdarúgója. Nyáron érkezett a Videotontól lejárt szerződésű játékosként, így nem kellett átigazolási díjat fizetni érte. Akkor 1,3 millió Euró volt az értéke most nem egészen több, mint fél évvel 3 millió.

A bajnokságban 22 meccsen 23 gólt szerzett, s kiosztott 6 gólpasszt eddig a magyar válogatott csatár. A nemzetközi kupában 10-szer lépett pályára, s ezeken érdekes módon csak 1-szer rezgett meg a háló Nikolics lövése után. A lengyel kupában négyszer küldte be edzője, s ezeken 2 gólt lőtt. Összegezve ezt a szezonját 37 meccs, 26 gól, ami nagyon jó mutató.

Délután már elterjedt az a hír, hogy Nikolicsot megvette a Sanhgaj SIPG 17 millió Euróért, mely csapat korábban Carlos Tevez leigazolását tervezte, de kútba fulladt az ötlet. A kínaiak egyébként nemrég szerződtették a ghánai válogatott Asamoah Gyant, s ezt a kacsát a www.footballmadeinghana.com weboldal szellőztette meg.

A pletykákra reagálva Nikolics nemrég a facebook oldalára a következőket írta követőinek:

“Sziasztok! Kérem, csak azt higgyétek el, amit én, vagy a menedzserem nyilatkozik. Nem foglalkozom azzal, miket írnak össze-vissza, én semmi konkrétumról nem tudok, szóval teszem a dolgom és a feladatomra koncentrálok, készülök a vasárnapi bajnokira. Szép estét és jó hétvégét nektek!”

A legvalószínűbb az a forgatókönyv, Nikolics marad a lengyeleknél, nyáron pedig tovább áll, de nem kelet, hanem nyugat irányába.

Endrődi Dávid