Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Elképesztő és gigantikus tervek

Párizsban hatalmas célok vannak, a csapat honi szintére negyeduralkodónak számít, ám ezzel nem elégszenek meg, olyan csapatot akarnak építeni, mely Európa trónjára ül, s akár ott is tud maradni. Nyilvánvalóan ehhez az anyagi keret adott, talán a francia pontvadászat nívója az, mely nem annyira vonzó. Igen ám, de még ezzel sem elégszenek meg, a vezetés szeretné, ha minél több francia lenne ebben a csapatban. A gigantikus terv pedig itt kezdődik: “Hozzuk haza a legnagyobb francia ígéreteket…”

psg-transfer

A minap kapott szárnyra a pletyka, miszerint Anthony Martial lehet a nyáron a Paris Saint-Germain egyik fő kiszemeltje a távozó Zlatan Ibrahimovic és Edison Cavani pótlására. Mondani sem kell, hogy ez mekkora átigazolási összeget takarhat, ugyanis a Manchester United 50 milliót fizetett az AS Monaco kasszájába 2015 nyarán. Párizsban azonban nem ismernek lehetetlent.

A hír hallatán összegyűjtöttük a pletykákat, avagy íme még pár név, így nézhet ki a jövőben a PSG kezdőcsapata. Nyilvánvalóan minden nem fog megvalósulni, aztán majd meglátjuk. Ahogyan Puskás mondta – “Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci”

Egyértelműen potenciális célpont a jelenkori francia futball és a világfutball egyik legnagyobb reménysége, már-már világsztárja Paul Pogba, aki a Juventus színeit képviseli. Jövőre azonban ez minden bizonnyal megváltozik, a Real Madrid, az FC Barcelona és a PSG is vadászik a kegyeire.

Aztán ott van két spanyol honban légiósodó válogatott labdarúgó Raphael Varane és Antonie Griezmann, a sor végére pedig oda tehetjük Kingsley Coman a Bayern München játékosának nevét.

Így festhet a PSG a jövőben:

Kevin Trapp

 

Layvin Kurzawa – Thiago Silva – Raphael Varane – Marquinhos

 

Di Maria – Paul Pogba – Adrien Rabiot

 

Antonie Griezmann – Kingsley Coman – Anthony Martial

Őszi Ádám