Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aubameyang: Boldog vagyok Dortmundban

A Borussia Dortmund gaboni válogatott labdarúgója, nevezetesen Pierre – Emerick Aubameyang az elmúlt évek során a világ egyik legjobb támadójává nőtte ki magát, akit természetesen jó pár együttes szívesen látna. A 26 esztendős futballista nem rejti el a nyilvánosság előtt azt, hogy egy napon a Real Madridban szeretne játszani, viszont remekül érzi magát jelenlegi állomáshelyén.

Pierre-Emerick-Aubameyang

A gaboni támadó remek szezont fut a 2015/2016-os kiírás során, aki tavaly júliusban 2020-ig meghosszabbította szerződését. Az idény eddigi részében 40 tétmérkőzésen léphetett pályára, mely során 35 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját. Aubameyang ezúttal a Kickernek adott interjút, amelyben többek között beszélt a városról, és az emberek futballszeretetéről is.

“Dortmund egy olyan város, amely bolondul a futballért. Az elmúlt évek során, mi produkáltak a legmagasabb átlagnézőszámot Európában. A város nagyon biztonságos és a családom otthon érzi magát. Soha sem rejtettem el a nyilvánosság előtt azt, hogy egy napon szeretnék a Real Madridban játszani, de nem ok nélkül hosszabbítottam meg a szerződésemet 2020-ig. Nagyon jól érzem magam itt.”

A BVB természetesen csapat szinten is kiváló szezont fut, hiszen továbbra is érdekeltek a Német Kupában illetve az Európa Ligában, míg a Bundesligában a 2.helyet foglalják el.

Képforrása: www.independent.co.uk

Németh Boldizsár