Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőváltások az NB II-ben

A mai napon két olyan NB II-es csapatnál is edzőt váltottak, amely az utóbbi idők eredményei alapján a legnagyobb eséllyel jövőre a harmadik vonalban indulhatnak.

www.origo.hu

www.origo.hu

Télen lecserélte a fél csapatát az FC Ajka, az Artner – Székely duó Dunaújvárosból vitt magával 5 játékost, ennek ellenére, a tavaszi 6 bajnokin 2 pontot sikerült begyűjteni, s az utolsó helyre csúsztak vissza. A mai napon Székely Tibor az eddigi vezetőedző szerződést bontott, a hétvégi Soroksár elleni kiesési rangadóra az eddig szakmai igazgató Artner Tamás készíti fel a gárdát, de már azt is lehet tudni, hogy jövő héten ő is elköszön korábbi sikerei színhelyéről.

www.pestmegyeifoci.hu

www.pestmegyeifoci.hu

Ősszel pont az Ajkát verte a Szigetszentmiklós miután kinevezték a Videotonnál az eddig vezetőedzőt Horváth Ferencet a csapat élére. Azóta Vágó Attila felelt a gárda felkészítéséért, a mai napig. Mától a korábbi másodedző Tamási Zoltán irányít, aki korábban az NB II-ben az előző szezonban Kaposváron dolgozott, mint vezetőedző, azon kívül pedig alacsonyabb osztályokban. Vágó szakmai vezetése alatt egyébként 12 bajnokin 7 pontot gyűjtött be az SZTK, úgy, hogy közben győztesen nem hagyták el a pályát.

 

Endrődi Dávid