Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fradi -Paks edzői nyilatkozatok

Csertői Aurél a sajtótájékoztatót gyorsan össze csapta, rosszat nem akart mondani, jót meg nem tudott.

Csertői Aurél: először is gratulálok a Ferencvárosnak a bajnoki címhez és sok sikert a kupában. 2 piros lap és 2 11-es elmaradt a meccsen, a Fradi jobban játszott, de befolyásolta a meccset a játékvezető működése.

doll

Thomas Doll: Jó estét! Taktikailag át kellett állni, mert a két szélső hátvéd kiesett eltiltás miatt. Jól kezdtük a mérkőzést, sokáig tartottuk a labdát. 2-0-ra vezettünk. Ahogy az elmúlt meccseken is volt, teljesen hirtelen, az ellenfél első támadásából gólt kaptunk. A második félidő elején nem találtuk jól a ritmust. Lecseréltük a fáradt Böde Danit, így gyakorlatilag egy középpályással több volt a pályán. Ezek után megint önmagunkra találtunk, gyakorlatilag a kapitányunk találatával, aminek nagyon örülök, hisz egy hosszú sérülés után tért vissza. Ezt követően a Paks egy emberrel kevesebben volt a piroslap miatt, így szerkezetet váltottunk, s jöttek az újabb gólok. Lehet, hogy egy góllal több is, mint kellett volna. Örülök , hogy a csapat ilyen szép teljesítményt nyújtott ezen a napon.
Szeretnék ezúton mindent megköszönni az összes kollégának, minden játékosnak, s legfőképpen a szurkolóknak az egész évhez. Csapatomban az a legjobb, hogy senki nem gondolja azt, hogy több lenne, mint a másik. Nagyszerűen tudnak a fiúk küzdeni egymásért, a csapatért. Örülök, hogy jól sikerültek a szezon előtti  játékos kiválasztások.
Eddig is kaptak a fiatalok játéklehetőséget, továbbra is előttük a lehetőség. Nagy Dominik például ma is kiválóan játszott. Sajnos a fiatalokból hiányzik valami, de amint meglesz, megkapják a lehetőséget. Csak azért nem fogunk fiatal játékosokat beküldeni, hogy az újságban azt olvashassam, hogy a Doll fiataloknak adott lehetőséget. Teljesítmény számít.
“Nagyon elégedett vagyok, köszönöm szépen” – mondta Thomas Doll magyarul lezárva a sajtótájékoztatót.

Endrődi Dávid