Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nani visszatérhet a Premier League-be

A transfermarketweb.com szerint újra nyitott lehet Nani számára az út a Premier League-be, a portugál válogatott szélső egy évnyi törökországi légióskodás után hagyhatja maga mögött a Fenerbahce csapatát.

Fenerbahce-Nani

A 29 esztendős labdarúgó karrierje jelentős részét Manchesterben töltötte, 2007 és 2015 között 230 tétmérkőzésen hajtott a “vörös ördögök” sikeréért. Ismeri a Premier League minden csínját-bínját, megannyiszor részese volt a manchesteri derbinek, ám a Mersey-parti rangadót eddig csak külső szemlélőként tapasztalhatta meg. Amennyiben a pletykák igaznak bizonyulnak, ez már nem sokáig lesz így, Nani belekóstolhat a liverpooli derbi ízébe, s a Manchesterben megszokott vörös mezt kékre cserélheti, avagy az Everton játékosa lehet.

A liverpooli kékeknél jövőre újfent szeretnének odaérni a nemzetközi kupaindulást érő helyek környékére, így nem csak Lukaku megtartása a cél, hanem a keret megerősítése is.

Nani a 2015/16-os szezont Törökországban tölti, s csapatával jelen állás szerint is harcban van a bajnoki címért. A Fenerbahce játékosaként 39 mérkőzésen 10 gólt és 8 gólpasszt jegyez, több mint 3000 játékpercet tud felmutatni a begyűjtött 11 sárgalap mellett.

Nem csak az Everton látná szívesen csapatában a portugált, a hírek szerint az Inter is a kérők között lehet a nyár folyamán.

Őszi