Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ter Stegen: “Nem igazoltam a City-hez, de majd a nyáron meglátjuk”

A nyáron meggyengülhet kapus-poszton a Barcelona, amely jelenleg két hasonlóan jó embert váltogat, ám ez csak az esetek elenyésző részében szokott működni.

Kép: metro.co.uk

Kép: metro.co.uk

Ahogy az várható volt, Andre Ter Stegen, a Barcelona kapusa szeretné elhagyni a katalán óriást. Ennek hátterében főleg az áll, hogy leginkább csak második számú hálóőrként tekintenek rá (habár a BL-ben övé a porta).

Azt kár is vitatni, hogy egy ilyen képességű kapus másutt kirobbanthatatlan lenne és épp ezért nem is váratlan, hogy gondolkodik a váltáson. Elvégre benne azért ebben több van, nem kell neki feltétlenül a padot koptatnia.

Máshol pedig adnának is neki lehetőséget. A nemzetközi sajtó most arról cikkezik, hogy a City irányítását átvevő Pep Guardiola őt szeretné leszerződtetni a világoskékekhez.

“Nem igazoltam a City-hez, de majd a nyáron meglátjuk. Rengeteg érdekes meccs áll még előttünk, ennyit mondhatok. A legfontosabb dolog, hogy jól játsszak, a szezon végén pedig majd meglátjuk mi a helyzet és újra leülünk beszélgetni.” – idézi szavait az as.com.

A német kapus egyébként beszélt a tegnapi Atletico elleni BL-negyeddöntőről is, ami kapcsán reméli: a Calderónban is sikerül majd győzniük. Ahogy ő is mondta, egy emberhátrányban betömörülő ellenféllel szemben nagyon nehéz játszani, biztos abban, hogy az Atleti mindent megtesz majd a visszavágón.

Baranyai Balázs