Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább él az Atletico reménye – videóval

Az Atletico Madrid hátrányból tudott fordítani az Espanyol otthonában Koke hathatós közreműködésével, aki pazarul játszott. Így még mindig van esélyük, hogy befogják a Barcát és a Real sem tudott közelebb férkőzni hozzájuk. 

Torres vs Espanyol

Espanyol – Atletico Madrid: 1-3
Helyszín: Estadi Cornellà-El Prat, Cornella de Llobregat
Gólszerzők: Diop (29.) ill. Torres (35.), Griezmann (58.), Koke (89.)
Sárga: Victor (4.), Diop (45.) ill. Correa (78.)
Piros:

Espanyol: Sabata – Lopez (Diallo 74.), Gonzalez, Rocco, O. Duarte, R. Duarte (Caicedo 64.) – Victor (Alviz 83.), Diop, Abraham – Asensio, Moreno – Vezetőedző: Constantin Galca

ATMA: Oblak – Juanfran, Godín, Hernandez, Filipe Luis – Koke, Gabi, Fernandez (Saul 86.), Ferreira-Carrasco (Correa 61.) – Torres, Griezmann (Teye 61.) – Vezetőedző: Diego Simeone

Nem mondhatnánk, hogy teljesen magával ragadott a meccs az elejétől fogva, de 17 perckor elég közel járt a vezetés megszerzéséhez az Atletico, amikor Torres találta el a felső lécet azok után, hogy Filipe Luis-szal játszott össze. A félidő felénél Carrasco is tesztelte Sabatát, majd a túloldalon Gerard Oblakot, a szlovénnek azért jóval könnyebb dolga volt. Felpörögtek az események szerencsére, előbb Griezmann lövése ment el centikkel a bal felső mellett, majd megszerezte a vezetést az Espanyol Diop révén, aki Asensio szögletét fejelte elemi erővel a kapuba. Na, nem örülhetett sokáig a hazai publikum, alig pár perccel később Torres kísérlete talált utat a bal alsóba, így hamar sikerült egyenlíteni. A félidő vége előtt még Griezmann szerezhetett volna gólt, azonban nem tudta megfelelően irányítani a fejesét.

A szünet után az Atletico fokozta a nyomást, aminek meg is lett az eredménye. Koke kiosztotta második gólpasszát a meccsen, ezúttal Griezmannak, akinek a lövése végül a kapufa belső részéről bepattant. A 69. percben Torres ugratta ki Correát, viszont Sabata még időben észlelte a veszélyt, és tisztázni tudott. 4 perccel később megint rá volt szükség, hatalmas bravúrt mutatott be Koke kísérleténél, ott kellett volna lennie a harmadiknak. A 89. percben lezárta a mérkőzést a fővárosi alakulat, Torres beadása jobbról tökéletes volt Kokénak, aki két gólpassz után fejelt a kapuba. A hosszabbításban még Correa és Gerard is gólt szerezhetett volna akár, de egyikük sem talált kaput, így maradt az 1-3.

http://www.dailymotion.com/video/x2syelr_espanyol-barcelona-1-3-atletico-madrid-all-goals-hd_sport

Tereh Balázs