Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man.City: Yaya Toure ügynöke bevallott mindent

Dimitri Seluk, az elefántcsontparti Yaya Toure ügynöke mindent bevallott a Manchester Citynél kialakult helyzetről. Az játékos ügynöke ostobának nevezte a City vezetőségét.

manchester-city-toure-yaya-pep-guardiola-dimitir-seluk

Yaya Toure ügynöke kiteregette a Manchester City szennyesét, és bevallott mindent. Dimitri Seluk szerint a  Manchester City nagyon kiszúrt Pellegrinivel, amikor szerződést kötött Guardiolával előre, ez pedig megosztotta a játékosokat is az öltőzében és ez teljesítmény rovására is ment.

A City vezetősége az ügynök szerint hibát követett el azzal, hogy nem várta meg az idény végét és már jóval a szezon közben előszerződést kötött a jelenleg Bayern Münchent irányító Pep Guardiolaval. Az idény végén a spanyol edző távozik a bajoroktól és három évre Manchesterbe költözik. Yaya Touré ügynöke  a vezetőséget hibáztatja, amiért nem tudtak versenyben maradni a manchesteriek az első helyért.

” Guardiola kinevezése megosztotta az öltözőt. Txiki Begiristain, a klub igazgatója nagyon kiszúrt Pellegrinivel! A játékosok tudják, hogy a nyáron nagy változások lesznek, így akármilyen jól is játszanak, távozniuk kell majd sokaknak. Kapitális hiba volt. Most már az is kérdéses, hogy jövőre sikerül-e a Bajnokok Ligájában szerepelnie a csapatnak, szerintem nem lesz ott az első négy között a City. Azt olvassák a futballisták mindenütt, hogy eladják őket, sokan motiválatlanok lettek, az edzőről nem is beszélve. Minden nap egyeztetek Yayával, ezek tények. Senki sem boldog ezzel a döntéssel, még Yaya sem, nyáron el is hagyja a csapatot.”nyilatkozta Dimitri Seluk

A Manchester City jelenleg az angol bajnokság negyedik helyén áll, két pont a lemaradásuk a dobogós Arsenal mögött.

Forrás: goal.com

Ondik Gábor