Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női foci: Ismeretlen ismerősök 1. rész: Alex Morgan

Okosak, szépek,és még a labdával is ügyesen bánnak. Hogy kik ők? Persze sokak szerint a konyhában a helyük és inkább a háztartás vezetésével kéne inkább labdakezelés helyett foglalkozni, na de vannak, akik más pozitív véleménnyel vannak a női labdarúgókról.

A csinos Alex Morgan nyitotta az amerikai gálát. - fotó: foxports.com

A csinos Alex Morgan nyitotta az amerikai gálát. – fotó: foxports.com

Következő rovatunkban igyekszünk minél jobban bemutatni a hazai és nemzetközi élvonal játékosait, akik hétről hétre űzik ezt a csodálatosan szép játékot, a futballt. Első részünkben egy igazi szupersztárral ismerkedhetünk meg, utazásunkat a tengerentúlon kezdjük, egészen az Államokig kell, elmenjünk, hogy megismerkedhessünk Alex Morgannal.

alexmorgan1

A legismertebb női labdarúgó, hasonlóan az itthoni lányokhoz gyerekkorában kezdett el játszani és tehetségére elég hamar felfigyeltek, 17 évesen már az U20-as amerikai válogatott tagja volt.

USWNT_Celebrates

Pályafutásában 2007-ben egy sajnálatos szalagszakadásnak köszönhetően egy éves szünet következett be, majd 2008-ban tért vissza a pályára. 2010-ben debütál az Amerikai válogatottban, ahol 108 mérkőzésen eddig 64 góllal örvendeztette meg hazája szurkolóit. A nemzeti 11-el számtalan trófeát gyűjtött be többek közt világ-, és olimpiai bajnoki cím, Aranykupa győzelem.

Jelenleg az Orlando Pride játékosa.

morgankönyv

2012-ben egy három részes könyvsorozatban fiatalabb társait próbálja meg tanácsokkal ellátni, érdekesség, hogy a megjelenés utáni első héten a 7. helyen szerepelt a Kicks az eladási listán.

Alexxel gyakran találkozhatunk a Nike és a Coca Cola reklámarcaként, vagy legutóbb a Fifa 16 borítóján lehetett őt látni.

 Sajnos az uraknak rossz hírünk van az amerikai hölgy házas.

Na de a szavak helyett beszéljen egy rövid videó Alex Morganről

Balázs Zoltán