Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Négy alapember is kihagyhatja a keddi BL visszavágót!

Mint ismert, a Paris St. Germain 2:2-es döntetlent játszott a Manchester City elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen, amely természetesen az angol együttesnek volt kedvezőbb, mivel ugyebár az első felvonást Párizsban rendezték meg. Nos, a fővárosi alakulat helyzetét tovább nehezítheti az is, hogy minden bizonnyal négy alapembert is mellőzniük kell. 

trapp-felicite-par-verratti_163265

Nagyon úgy fest, hogy négy alapemberét is mellőznie kell a Paris St. Germain együttesének. A fővárosi klub a Manchester City otthonában fog pályára lépni a keddi találkozó folyamán. Laurent Blanc tanítványai tehát közel sincsenek könnyű helyzetben, mivel a párizsi összecsapáson 2:2-es döntetlen született. 

Ami a hiányzókat illeti, nos, Javier Pastore és Blaise Matuidi biztos nem lesz bevethető a Bajnokok Ligája mérkőzésen. Előbbi sérülés miatt, utóbbi pedig eltiltását fogja tölteni. Az argentin és a francia válogatott labdarúgó mellett Marco Verratti és Kevin Trapp játéka is erősen kérdéses. A német portás ugyebár a Guingamp elleni bajnoki találkozón szenvedett térdsérülést. 

Németh Boldizsár