Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Tapad a Napoli, simán nyert a Samp, győztesek útján a Torino

A Serie A ( olasz labdarúgó bajnokság) eheti fordulójának vasárnapi játéknapján a Juventus csapatát üldöző Napoli a sereghajtó Verona együttesével, a Torino az Atalanta gárdájával, míg a Sampdoria az Udinesével mérte össze az erejét. Lássuk hát milyen eredménnyel.

serie_a

Napoli – Hellas Verona 3:0 (2:0)
Gólszerzők: Gabbialdini (33.), Insigne (47.), Callejon (70.)

Miután a Juve megnyerte a Milan elleni rangadóját, a Napolinak muszáj volt nyernie, hogy tovább éljenek a reményei a bajnoki címhez. Nem is hibáztak Sarri mester tanítványai. Már az első félidőben elintézték a vendég együttest. Előbb Gabbialdini majd Insigne talált be. Az sem könnyítette meg a Hellas helyzetét, hogy Souprayent kiállították tőlük. A második félidőben Callejon is betalált. Így 3:0-ra simán nyertek a hazaiak.

Sampdoria – Udinese 2:0 (0:0)
Gólszerzők: Armero (58. öngól), Fernando (85.)

Az első félidő kiegyensúlyozott játékot hozott. Itt egy helyzet, ott egy helyzet, de nem tudtak dűlőre jutni a felek. Aztán jött a második félidő és jött egy váratlan öngól. Armero talált be szerencsétlenül a saját hálójába. A vendégek igyekeztek ledolgozni a hátrányukat, de ez olyannyira nem sikerült, hogy az utolsó percekben Fernando megduplázta a Samp előnyét.

Torino – Atalanta 2:1 (1:1)
Gólszerzők: Peres (35.), Lopez (46.) ill Cigarini (82.)

Feszült hangulatú mérkőzésen diadalmaskodott a hazai gárda. Az első félidőben a brazil B. Peres szerezte meg a vezetést a Torinonak, amit a második félidőben Lopez  duplázott meg. Erre csak a legvégén érkezett válasz Cigarini részéről. Az Atalanta továbbra is nehéz helyzetben van, ha a tabellára tekintünk.

fotó:

Borbély Szabolcs