Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madridból érkezhet Ivanovic utódja! – sajtóhír

Az idei szezon folyamán többször is felröppent az a hír, mely szerint a Chelsea kész túladni Branislav Ivanovic játékjogán. A rutinos szerb hátvédet több együttessel is szóba hozták, a jelöltek között volt az AC Milan vagy éppen az Inter, de mostanság a Roma érdeklődéséről is lehet olvasni. A 32 esztendős labdarúgó utódja állítólag a Real Madrid csapatából érkezhet. 

Sergio-Ramos-009

A Corriere dello Sport értesülése szerint a Chelsea szeretné leigazolni a Real Madrid védőjét, nevezetesen Sergio Ramost, aki Branislav Ivanovic helyére érkezhet, mivel a szerb hátvéd iránt intenzíven érdeklődik az AS Roma. A londoni “kékek” állítólag készek túladni a rutinos labdarúgó játékjogán. 

Sergio Ramos 2005 nyara óta áll a Real Madrid alkalmazásában, aki a Sevillától érkezett 27 millió euró ellenében. A spanyol hátvéd a kezdetektől fogva a “királyi gárda” meghatározó emberének számít. Minden frontot egybe véve eddig 470 mérkőzésen léphetett pályára. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2020-ig köti szerződés, a transfermarkt pedig 40 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Németh Boldizsár