Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőváltás a Milannál! HIVATALOS

Hétvégén még arról számoltunk be olasz bajnoki előzetesünkben, hogy egy Juventus elleni bravúr győzelemmel szinte garantálhatóan az ősszel is Szinisa Mihajlovics ül majd az AC Milan kispadján. Nos, úgy fest, hogy minden a visszájára fordult!

brocchi001

Ugyanis ma hivatalosan is bejelentette az olasz klub vezetősége, hogy menesztették a csapat éléről a szerb szakembert, köszönhetően annak, hogy a hétvégén kikaptak a torinóiaktól, ami az utolsó csepp volt a türelmetlen vezér, vagyis Silvio Berlusconi poharában.

A meglepő hírt egyébként azzal is tovább tudták fokozni a Milan részéről, hogy már meg is van az utód a kispadra, aki nem lesz más, mint a Primavera csapatot 2014 óta irányító Christian Brocchi, aki az előző évtizedben még a pályán tett meg mindent a Milan sikereiért.

Az biztos, hogy nem fog ártani egy kis frissesség a Milan kispadjára, más kérdés persze az is már, hogy egészen valószínűen nem az edző személyével van a gond, ennél az ezer sebből vérző megaklubnál.

Plusz adalék a Brocchi sikerességében kétkedőknek (mindamellett, hogy aligha jobb edző az elődöknél, azaz Seedorfnál, Inzaghinál, Mihajlovicsnál), hogy az elmúlt hosszú esztendőkben már több volt játékosa is leült a piros-feketék kispadjára, ám valahogy mindegyiküknek előbb, de inkább útilaput kötöttek a talpára.

Balogh József