Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Benzema duplázni szeretne!

A Real Madrid francia támadója, nevezetesen Karim Benzema állítás szerint van esélyük arra, hogy megnyerjék a bajnoki címet és a Bajnokok Ligáját, köszönhetően az elmúlt időszakbeli formajavulásnak.

En-Espagne-le-cas-Benzema-preoccupe-et-decoit

A Wolfsburg elleni továbbjutást követően Karim Benzema szeme előtt már ott lebeg a duplázás, azaz szerinte képesek megnyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is. Cristiano Ronaldo mesterhármasának köszönhetően 3:0-ra nyertek a madridiak a Santiago Bernabeu-ban. A “királyi gárda” sorozatban hatodszorra jutott el a BL elődöntőig, illetve a La Ligában csupán négy pontnyira vannak lemaradva a listavezető Barcelonától.

“Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült bejutnunk a legjobb 4 közé, fantasztikus este volt. A szurkolók rengeteg segítettek a továbbjutást illetően. Rendkívül kemény találkozón vagyunk túl, de nagyon boldog vagyunk. Kiváló csapatunk van, tele fantasztikus játékosokkal, a végsőkig fogunk harcolni. Folytatjuk, és megnyerjük a bajnokságot illetve a Bajnokok Ligáját is.”

Sokáig úgy festet, hogy a Real Madrid nem fog túl sikeres idényt futni, de az elmúlt hónapokban fordult a kocka, és valóban megnyílt előttük az út afelé, hogy valóban kitűnő szezont zárjanak. Ebben természetesen Benzemának is óriási szerepe van, hiszen a francia támadó 29 tétmérkőzésen eddig 25 gólt szerzett.

Németh Boldizsár