Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nigel Pearson hamarosan újra munkába állhat! – sajtóhír

Hamarosan újra munkába állhat a Leicester City korábbi menedzsere, nevezetesen Nigel Pearson – állítja a The Guardian. Az 52 éves szakember remek hajrával tartotta bent a bajnoki éllovas “rókákat”, de ennek ellenére távoznia kellett a 2014/2015-ös idény végén. 

0,,10265-13975381,00

Az angol lap értesülése szerint az Aston Villa csapatát veheti át Nigel Pearson. Mint ismert, a birminghami csapat nagy valószínűség szerint a másodosztályban fogja megkezdeni a következő idényt. Nos, a korábbi BEK győztes együttes állítólag Championship edzett trénert szeretne a kispadon látni. 

Nigel Pearson a Leicester City élén vált híres edzővé, hiszen a 2008/2009-es szezonban feljuttatta a csapatot a Championhsipbe, a következő idényben pedig éppen csak lemaradtak a Premier League-ről. Ezt követően a Hull Cityt irányította, majd 2012-ben újra visszatért a “rókákhoz.” A 2013/2014-es kiírás folyamán valóra vált az álom, hiszen sikerült felkerülniük a legfelsőbb osztályba, majd őrült hajrával bent tudtak maradni. Az angol úriember egyébként korábban volt a West Brom és a Newcastle ideiglenes edzője is. 

Németh Boldizsár