Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Madridban köthet ki a PSG sztárja

A PSG uruguayi futballistáját kérdezték az újságírók a Copa America előtt és Edinson Cavani bevallotta, hogy az Atlético Madrid egy olyan klub, ahol szívesen játszana. 

3022039800000578-0-image-a-6_1453150479350

Forrás: Dailymail

Edinson Cavani azt nyilatkozta a sajtónak, hogy az Atlético Madrid egy olyan csapat, ami érdekli őt, és a futballban semmi nem biztos, ahogy az sem, hogy a PSG-nél marad. A hírek szerint a madridi csapat is érdeklődik az uruguayi csatár iránt. Cavani elismerően nyilatkozott a Simeone gárdájáról:

“Az Atlético Madrid egy nagyon versenyképes csapat, így elnyerték az érdeklődésemet és a tetszésemet is. A futball mindig változik, és nem tudhatod, mi lesz a következő lépés számodra. Jelenleg a PSG játékosa vagyok és ezt tiszteletben kell tartanom, így nem lenne helyes, ha többet beszélnék erről.”

Cavani egy embert már ismerne az Atlético öltözőjében, nevezetesen honfitársát,  Diego Godínt, aki jó barátja a csatárnak és bevallotta, hogy beszéltek már erről.

“Mi mindannyian barátok vagyunk a válogatottban, és mivel Diego a kapitány, mindenkivel kapcsolatban áll. Néha elkerülhetetlen, hogy beszéljünk a klubokról, és már elmondta a véleményét a velem kapcsolatos dolgokról is.”

Az uruguayi csatár a 2015/16-os idényben 19 gólt szerzett 32 bajnoki mérkőzésen és a PSG szívesen megtartaná, főleg Zlatan Ibrahimovic távozása után.

Szigeti Andrea