Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német élcsapathoz kerülhet a torinói védő!

Mostanság sok hír látott napvilágot, miszerint bizonyos játékosok távoznak Németország egyik legnagyobb gárdájától, a Borussia Dortmund együttesétől. Jobban mondva már páran távoztak is. Hummels és Gündogan példának okáért. Azonban most egy olyan hírrel jöttünk amivel talán jobb kedve lesz a csapat szurkolóinak.

glik

Ugyanis hírbe hozták a gárdát egy válogatott belső védővel. Mégpedig a Torino jelenlegi csapatkapitányával, Kamil Glikel. A lengyel bekk az olasz liga egyik legkiegyensúlyozottabb védőjének számít. Nagyszerű felépítése van, erős levegőben és határozott karakterrel rendelkezik, mind a pályán, mind az öltözőben (már amennyire a társai nyilatkozatainak hihetünk).

Amennyiben igazak a német értesülések a Dortmund 10 millió eurót utalhat Olaszországba és olyan csapatokat előzhetnek meg, mint a Zenit és a Wolfsburg. Továbbá nem butaság még a francia EB előtt leigazolniuk, hiszen amennyiben a lengyel válogatott jól szerepel, úgy Glik ára is megnövekedhet. Azonban nem valószínűsíthetjük, hogy Glik lesz az egyetlen érkező a védelembe, már ha egyáltalán érkezik.

Borbély Szabolcs