Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern világbajnokát venné kölcsön a Juventus!

Valószínűleg sokan szeretnék, hogy az olasz óriás leigazolja a német sztárt, azonban úgy néz ki nem fog összejönni Matthaus szerződtetése, így másik célpontot választott a torinói klub a Bayern Münchenből. Igaz, őt csakis “próbajáték” után igazolnák le. 

www.goal.com

Mario Götze szerepe a Bayern Münchennél mindig is vita tárgya volt. Guardiola egyértelműen nem tudta hova betenni a a világbajnok játékost illetve amikor játszott, hát akkor is inkább alibizett. Nem csoda hát, hogyha azt mondom, hogy nem egy kérője van a német labdarúgónak. Az viszont érdekesebb, hogy miért nem fogadnak el egy ajánlatot sem a bajorok. Minden egyes alkalommal, amikor beérkezik egy potenciális kérő a vezetőség hangoztatja, hogy Görzének helye van Münchenben. Igaz, nem tudják pontosan hol, de ott, helye van néki.

 Mindenesetre a Tuttosport szerint a Juventus most megpróbálja majd megbeszélni a bajorokkal, hogy mi lenne akkor, ha kölcsön vennék a fiatalt és egy év próbajáték után, tán meg is vennék. Götze összesen 21 mérkőzésen lépett pályára az előző szezonban így azért lehet neki is tetszene az ötlet.

Ám még mielőtt a Bayern München és Götze fanok elkeserednének, és még mielőtt a Juventus szurkolók örülnének avagy tombolnának nézzük meg azt miért fog ez pletykának megmaradni.

1. A Juventus most vette meg Miralem Pjanicot a középpályára. Őt alapvetően bárhol be tudja majd vetni Allegri (legyen az bármilyen szántóföld). Így nem feltétlenül szorulnak rá az olaszok.

2. A Bayern nem arról híres, hogy a fiataljait csak úgy kölcsönbe adja ráadásul opciós vételi joggal.

3. Ancelotti nem Guardiola. Götzének újra lehetősége lesz bizonyítani, hisz tiszta lappal indul az új trénernél.

4. Tuttosport

Mindenesetre azért raktározzuk el magunkba ezt a hírt,, vagy pletykát (ki minek tekinti). El lehet játszani a gondolattal, hogy Mario mit tudna kezdeni a Serie A-ban. Kitudna ott bontakozni végre valahára? Vagy ott is megmaradna örök ígéretnek. Esetleg mi lesz vele, ha marad Németországban. Mondjuk ez már egy másik témájú cikk.

fotó: goal.com

Borbély Szabolcs