Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Alakul a keret Szombathelyen

Az NB I-es újoncokon kívül, eddig a Haladás nem kezdte el a munkát. No a mai napon már Szombathelyen is benépesült az edzőpálya, ott is elkezdték a munkát.

Hali_elso_edzes_UT_(11) vao.hu(vaol.hu)

Jövő héten ausztriai edzőtáborba utaznak, ahol megmérkőznek az orosz Dinamo Moszkva és az osztrák Rapid Wien csapataival is. Az előző szezont sérülés miatt kihagyó Fehér Zoltán és Katona Máté is az edző Mészöly Géza rendelkezésére állnak már.

Sopronban az előző szezonban több játékos szerepelt kölcsönben, közülük Jancsó András, Tóth Martin, Rácz Barnabás és Tihanyi Olivér is a Halival kezdte az edzéseket. A többi SVSE-nél kölcsönben szereplő játékosról, mint pl. a Grabant testvérekről nem érkezett hír. Ugyancsak a felnőttekkel kezdte az edzéseket az előző idényben Budaörsön szerepelő Hegedűs János és a Sárvárnak kikölcsönzött, de ott is sérülés miatt keveset szereplő Török Milán. Az Illés Akadémiáról most felkerült, Garda Géza, Tóth Máté, Soós Bence, Szőke Dániel. Ezen fiatalok azért is fontosak, hisz a következő szezonban, 2 1996 után született játékosért jár pénz, s jelenleg nincs olyan labdarúgó a felnőtt keretben, aki eme kritériumnak megfelelne. Na jó, Petró Balázs volt ilyen játékos, de ő is csak 1 meccsen szerepelt korábban az NB I-ben. Peres Csaba a Cegléd játékosa, szerepel próbajátékon, ő is 1996-ban született. Az előző szezonban az NB III-ban, 28 találkozón 6 gólig jutott. Eddig egyedüli új igazolás Ezequiel Calvente, aki a Békéscsabáról került 1 évre kölcsönbe Szombathelyre. Sjoerd Ars az előző évben, a holland másodosztályban 33 meccsen 22 gólig jutott. Vele szóban egyeztek meg a Hali vezetők. Ha a 32 éves támadó, átmegy az orvosi vizsgálatokon, akkor 2 évre fog aláírni. Korábban már érkezett nagy igazolásnak szánt csatár, a holland másodosztályból, a magyar NB I-be, aztán…. Emlékszünk még Jack Tuijpra?

Eddig távozókról sok hír nem érkezett, ami fix, hogy nem számítanak Nagy Patrikra és Sasa Popinra. A kölcsönből visszatérő Devecseri Szilárdra sem. Korábban már távozott a horvát Ante Batarelo.

Endrődi Dávid