Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Győzött az MTK az edzőmeccsen

Hétvégén vonult be az MTK az osztrák edzőtáborba, ma pedig lejátszotta első nyári edzőmeccsét, a szerb FK Csukaricski csapata volt.

ciki - mtkbudapest.hu(mtkbudapest.hu)

Az MTK Budapest a Hegedüs – Baki, Grgics, Poór, Vadnai – Vass, Szatmári L. – Gera, Kanta, Hrepka – Torghelle csapattal kezdett.A válogatottnál szereplő Besét így Baki Ákos pótolta, míg az eligazoló Thiam helyén a tavasszal Mezőkövesden szereplő Szatmári Lórándt játszott.

A 21.percben Baki szerzett labdát, tovább passzolt Torghelléhez, aki észrevette, hogy a kapus kint állt, így 45 méterről kapura ívelt, s a lövésből gól lett. A szünetben Nikacs, Strestik és Jakab is pályára lépett. Már húsz perc eltelt a félidőből, amikor Teodoru Vaszilisz újra cserélt, beállt Groppioni, Talabér, Vukmir, Deutsch, Borbély, Vogyicska, valamint Szatmári István is. Kisvártatva újabb gólt lőtt az MTK, A 67. percben a szerbek balhátvédje röviden adta haza a labdát, erre Darko Nikacs csapott le, és a kimozduló kapus mellett a hálóba lőtt. A 78.minutumban Marek Strestik a tizenhatos sarkától végzett el szabadrúgást, lövése megpattant a sorfalon, és az irányt változtatott labda a hálóban kötött ki. A meccs végén, pedig még Korozmán és Katona is beállt.

Az első edzőmeccsét, így 3-0-ra nyerte meg a magyar kék – fehér csapat.

Endrődi Dávid