Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic: „Jobb vagyok, mint valaha”

Sosem volt híján a magabiztosságnak Zlatan Ibrahimovic. Úgy fest, hogy a svéd válogatott gólgépét igencsak megihlette, hogy harmincöt esztendős korában még mindig kapkodnak érte a nagycsapatok, és nem szégyenlősködött nyilatkozni a formáját illetően.

zlatan-ibrahimovic-sweden-euro-2016_3378183

Már teljesen lecsupaszított téma, hogy a Paris Saint-Germaint elhagyó Zlatan Ibrahimovic valószínűleg a Manchester Unitedhez távozik, bár mégs semmi hivatalosat nem tudunk. Egyelőre mindössze az tűnik garantálhatónak, hogy a balkáni felmenőkkel bíró csatár a franciaországi Európa-bajnokságot követően visszavonul a válogatottól.

Természetesen Svédország nemzeti kincse nem finomkodik, hogy nagyon fogadkozik azzal kapcsolatban, hogy utolsó válogatott tornáján szeretne valami kimagaslót elérni, lévén élete formájában érzi magát.

„A legfontosabb, hogy pontszerzéssel kezdjünk. Nem azért vagyunk itt, hogy nézzük, ahogy más csapatok játszanak, azért vagyunk itt, mert kiérdemeltük. Élvezni akarjuk a játékot. Sok Eb meccsen játszottam már, nincs rajtam nyomás. Erősnek érzem magam, nagyszerű szezonom volt, remélem a torna is az lesz. Úgy érzem, hogy jobb vagyok, mint valaha. Azt hiszem, hogy egyre jobb vagyok minden évben. Mindig igyekszem új dolgokat tanulni, mert attól mindig csak jobb leszek. Én igényes vagyok magamra, sokat dolgozom, nem ülök kanapén és tétlenkedek. Tudom, hogy mit akarok, és tudom, hogy meg is tudom csinálni.” – nyilatkozta Ibrahimovic, a saját és hazája esélyeit latolgatva.

Balogh József