Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Közel van az új edző?

Az AC Milan csapata hónapok óta beszédtéma alapvetően minden futballal foglalkozó oldalon. Amióta képben vannak az új befektetők napról-napra jelenek meg új játékos és edző nevek a Milan kapcsán. Most azonban valami többről van szó, mint pusztán egy spekulációról.

www.milanlive.it

Hogy miért mondom ezt? A szavahihető emberek mintalénye, Gianluca Di Marzio találta azt mondani a minap, hogy Vincenzo Montella egy lépéssel közelebb került az AC Milan vezetőedzői posztjára. Meglepetés lenne? Egyáltalán nem. Szezon közben is szóba került már az olasz tréner neve, de akkor ő többször is elmondta, hogy maradna a Sampdoriánál. Ez most változott. Legalábbis, amennyiben hihetünk kedvenc transfergurunknak.

Állítólag tegnap este találkozott egymással a Samp és a Milan képviselete azzal a céllal, hogy Montella esetleges klubváltásáról szóljanak. Bár elkélne a milánóiaknak egy kiváló támadó, Montella most csak az edzői feladatokat fogja ellátni vagyis, látná el.

Di Marzio odáig gondolkodott, hogy szerinte a Sampdoriának már megvannak a kiszemeltjei Montella távozásakor. Mégpedig Silvio Pioli és Marco Giampaolo. Érdekes történet, de korántsem elképzelhetetlen.

Vincenzo M. már ült nagy olasz klubok padján így tudja mekkora teherrel járhat egy Milant irányítani. Ráadásul nem is szerepelt rosszul. Igaz, a mostani kalandja Genova városában nem sikerült fényesre, de az egyik legtehetségesebb edzőnek tartják olasz honban.

Borbély Szabolcs