Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy nevek jöhetnek és mehetnek a Fener háza táján

A török gigász kész lenne újabb komoly átalakításokat végezni a keretén az előző nyárhoz hasonlóan. Akkor olyan nevek érkeztek, mint Robin van Persie és Nani, de ők most akár már távozhatnak is. 

vanpersie001 www.espnfccom

Van Persie nem zárt kifejezetten rossz szezont, 16-szor volt eredményes 31 bajnoki találkozón, azonban a hírek szerint nem érzi jól magát, és kész lenne váltani, ha valaki vinné. Ezt az isztambuliak elnöke is megerősítette, valamint azt is, hogy Nani is el fogja hagyni a klubot. A szintén a Manchester Unitedtől érkező szélsőért a Valencia jelentkezett be, és az Eb után be is jelentik majd a klubváltást. 8,5 millió eurót fizetnének a portugálért, aki megmutatta, hogy még bőven nincs vége a karrierjének 29 évesen. Spanyolországban talán jobban fog érvényesülni a stílusa, mint Angliában, a Valencia pedig egy nagy múltú klub, akiknek ki kell küszöbölni a becsületükön esett csorbát.

Martin-Skrtel-009

Érkezők is lesznek természetesen a Fenerbahcénél, de nem a támadósorban, hanem a védelemben. Martin Skrtel érkezése a küszöbön, 5,5 millió eurót fizetnének érte a Liverpoolnak. Őt követheti a PSG-nél létszámfelettinek ítélt Gregory van der Wiel, akinek lejárt a szerződése, tehát ingyen jöhet. Nanit és van Persie-t persze pótolni kell, szóval itt biztosan nem állnak meg a törökök.

Tereh Balázs