Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Suárez: „Messi meg fogja gondolni magát!”

Az egész világ lélegzetvisszafojtva figyeli, hogy valóban végleges-e a döntése, és tényleg visszavonul-e az argentin válogatottól Lionel Messi. Az FC Barcelona a Chile ellen elvesztett Copa America finálét követően nyilatkozott meghökkentő döntéséről.

messiVSchile001 themuslimtimesinfo

Az ötszörös aranylabdás csillag nem az első válogatott fináléját bukta el, és úgy fest, hogy a klubszinten sikerekhez hozzászokott Messinek nem igazán fűlik a foga több ezüsthöz az Albiceleste színeiben.

A büntető párbaj elvesztése, és az ominózus nyilatkozat tétel után természetesen a futball világ jóérzésű fele, többek között Diego Maradona, vagy maga az argentin államelnök, Mauricio Macri is a sajtón keresztül könyörgött a „Bolhának”, hogy változtassa meg döntését.

Luis Suárez ugyan az örök rivális Uruguay válogatottjának a tagja, ám mivel a Barcaban csapattársak és barátok is, így természetesen ő is a terv átgondolására bíztatja Messit. A csatár egyben a rajongókat is nyugtatni igyekezett:

„Biztos vagyok benne, hogy meggondolja magát, de bárhogy is dönt, az a legjobb lesz. Ismerem Leot, és biztosra mondhatom, hogy a szomorúság és a kétségbeesés beszélt belőle. Nem lenne szégyen az sem, ha nem gondolná meg magát, de biztos vagyok benne, hogy meggondolja magát. Ez egy nehéz időszak.” – elmélkedett Suárez, a bizonytalan helyzetet illetően.

Balogh József