Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Mario Gómez Londonba költözhet

A német válogatott csatára, Mario Gómez fontos döntést hozott meg a minap: remekelt a végül bajnoki címet nyerő török Besiktas mezében, mégsem marad az isztambuliaknál. Sőt, elképzelhető, hogy még „anyaegyesületénél” sem marad, és egy másik bajnokságban próbálja ki magát.

www.chiesaditotti.com

www.chiesaditotti.com

Ugyanis Gómez csak kölcsönben szerepelt a Fiorentina csapatánál, amelynél egyébként nem zárkóznak el értékesítésétől. Természetesen a firenzeiek már a bejáratott Besiktasnak szerették volna végleg is lepasszolni a jó Mariot, csak hát ugye…

Gómez az előző idényben minden frontot beleszámítva 31 gólt szerzett a Besiktas játékosaként, így nem meglepő módon elég komolyan érdeklődnek érte hazájából (Wolfsburg), de más török klubok is (Fenerbahce). Állítólag a Fiorentina vezetői nagyon gálánsak, mindössze 7 millió eurót kérnek a német csatárért, aki az angol sajtóhírek szerint 31 évesen szeretne kipróbálni még egy topligát: a Premier League-et. Az Evening Standard információi szerint a West Ham United bevásárló-listájára felkerült Gómez, ugyanis a kolumbiai Carlos Bacca (AC Milan) és Mauro Icardi (Internazionale) is kikosarazta már a „Kalapácsosokat” a nyáron.

Balogh József