Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szenzációs! – Brazil futballistáját adhatja a Barca a magyar kosarasért!

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a magyar kosaras, Hanga Ádám hamarosan Barcelonába igazolhat. Az üzlet pikantériáját az adhatja, hogy Hangáért cserébe futballistájának, a brazil Douglasnak a játékjogát is beáldozhatja a Barca.

Hanga Ádámot hamarosan Barca mezben láthatjuk? (kezdo5.hu)

A magyar és a nemzetközi kosárlabdázás hívei biztosan értesültek már arról, hogy Hanga Ádámot átigazolhatja a Barcelona a Laboral Kutxa kosárlabdacsapatától. A 27 éves magyar kosaras óriási lehetőség kapujába érkezett, hiszen a kontinens egyik élklubjában folytathatja pályafutását. A hírek szerint már csak hajszálon múlik Hanga barcelonai szerződése, aki több évre írhat alá a gránátvörös-kékekhez.

A spanyol sajtó szerint egy meglepő, ám kevésbé bonyolult terve van a katalánoknak Hanga megszerzésére. A magyar játékos jelenlegi kenyéradóját, a Laboral Kutxát egy bizonyos Josean Querejeta birtokolja. Az úriember a spanyol bajnokság első osztályába idén visszajutó Deportivo Alavés első embere is… Ezen a ponton találkozik a futball a kosárlabdával!
A Barca némi készpénz mellé állítólag odaadná Douglas Pereira játékjogát is Querejeta úrnak, aki így az Alavés együttesében folytathatná pályafutását.

A 25 esztendős brazil játékos szolgálataira nem tartanak igényt a Camp Nouban, ráadásul a spanyol sajtó szerint Deouglas számára is kapóra jönne az Alavés, hiszen mindenképpen a La Ligán belül váltana klubot.

A Barca-család két legyet üthet egy csapásra! Végre túladhat a brazilon, cserébe pedig megszerezné a spanyol bajnokság elmúlt kosárlabdaszezonjának legjobb hátvédjét!

Nagy Ákos