Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több játékos is kihagyja az UEFA-szuperkupát a Realnál

Az már hetekkel ezelőtt kiderült, hogy Cristiano Ronaldo az Eb-döntőn szerzett sérülése miatt kihagyja az augusztus 9-ei UEFA-szuperkupa döntőről, de most az is biztossá vált, hogy három másik játékosra se számíthat Zinedine Zidane. 

CoresJ2VMAAPC2e

Forrás: Twitter

A Real Madrid végül úgy döntött, hogy Bale, Pepe és Kroos számára meghosszabbítják a szabadságukat. Július 31-én kellett volna visszatérniük, hogy megkezdjék a felkészülést, de a csapat új erőnléti edzője, Antonio Pintus azt javasolta, hogy inkább később csatlakozzanak a csapathoz, mert az erőnlétük úgysem lenne alkalmas arra, hogy játszhassanak a Sevilla elleni döntőben. Bale és Kroos így augusztus 6-án utazik Madridba, míg Pepe Ronaldóval együtt csak augusztus 10-én.

Zidane minden játékosát a megfelelő kondícióban szeretné látni, mivel egy hosszú szezon áll előttük és szeretnék mind az öt lehetséges trófeát megnyerni. A francia edző nem szeretné, hogy megismétlődjön az, ami Ancelotti alatt történt a 2014-15-ös idényben, amikor decemberig veretlenek voltak, de utána elfáradt csapat.

Szigeti Andrea