Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valencia: Parejót kitették

Áll a bál Dani Parejo körül Valenciában, így korántsem biztos, hogy marad a klubnál a kitűnő középpályás.

dani-parejo-2

A Denevérek jelenleg épp a nyári felkészülésükkel vannak elfoglalva, ami több megterhelő edzéssel jár – a tréningek monotonitását elkerülendő, a csapatot épp ezért elvitték kenuzni, hogy kicsit kizökkenjenek a napi rutinból. A csapatbuszon aztán akadt egy kis nézeteltérés a gárda 27 éves középpályása, Dani Parejo és az edző, Ayestaran között: a mester felszólította a játékost, hogy szálljon le a buszról – ez be is következett, igaz Parejo grimaszokat vágva, véleményét nem takargatva tette mindezt és ment a hotelszobájába.

A Marca arról számolt be, hogy ez az eset valójában alapot ad azon pletykáknak, melyek a középpályás átigazolásáról szólnak: a hírek szerint a nagy rivális Sevilla kész lenne megszerezni őt, nagyjából 10 millió euróért. A klubnál nem szeretnék őt egy riválisnak eladni, pláne nem ennyiért. A Sevilla már csak azért is lehet vonzó a játékos számára, hiszen EL-győztesként ott lesz a Bajnokok Ligája csoportkörében, míg a Valencia semmilyen európai kupában sem lesz érdekelt.

Márpedig a jelenlegi állapot nem biztos, hogy fenntartható. A sportigazgató, Jesus Garcia Pitarch kritizálta Parejo viselkedését, aki az egyik felkészülési mérkőzésen megtagadta a bemelegítést, mielőtt becserélték volna. Ahogy azt Pitarch is jelezte, ezt a fajta magatartást senkitől sem tűrik el és jól tenné Parejo, ha bocsánatot kérne. Addig is el lett küldve egy meetingről nem rég és az edzések látogatása alól is el lett tiltva addig, amíg nem tisztázódik a helyzete.

Baranyai Balázs