Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Diego Simeone 3 játékosát is elengedné! – Sajtóhír

A madridi sportnapilap, a Marca szerint a nyári átigazolási piac zárása előtt nagy valószínűség szerint három játékos, név szerint Diogo Jota, Javier Manquillo és Oliver Torres is távozhat az Atlético Madrid együttesétől.

(Kép: en.clubatleticodemadrid.com)

Az új szezon immáron hivatalosan is elkezdődött az Atlético számára is. A matracosok első bajnoki mérkőzésükön kissé behúzták a kéziféket, hiszen csupán 1:1-es döntetlent értek el a Deportivo Alavés ellen hazai pályán.
Diego Simeone mester (képünkön) természetesen még nem pánikol, hiszen Ő is tudja, hogy egy hosszú szezon legelején járnak. Az argentin szakember inkább igyekszik kihasználni csapata finomhangolására, valamint a végleges keret kialakítására a hátralévő nyári napokat.

A Marca úgy értesült, hogy lehetnek még változások az Atleti keretében, ami főképp a távozók oldalát érintheti. A hírek szerint a Diogo Jota – Javier Manquillo – Oliver Torres hármas új csapatban játszhatja első hivatalos mérkőzését a 2016/17-es idényben.
A 21 esztendős Oliver Torres az elmúlt idény kölcsönjátéka után visszatérhet az FC Porto együtteséhez, és 4 éves szerződést írhat alá a portugálokkal. Szintén távozhat – végleg is akár – a jobbhátvéd, Javier Manquillo, aki a nála egy évvel fiatalabb Torreshez hasonlóan az elmúl években nem tudott gyökeret verni a Vicente Calderón stadionban.
A Pacos Ferreira együttesétől a nyáron érkező 19 esztendős portugál tehetség, Diogo Jota pedig a több játéklehetőség reményébe kölcsönbe mehet.

A Marca hozzáteszi, hogy az Atléticónál mindenképpen azon munkálkodnak, hogy megoldást találjanak az említett játékosok helyzetét illetően.

Nagy Ákos